Coco Huiberts

Hallo mijn naam is Coco Huiberts ik ben 17 jaar en woon in Kampen. Ik heb de spierziekte SMA type 2. Ik heb een oudere broer en zus. Ik doe dit jaar eindexamen aan het Hengeveld College in Zwolle. Dat is een speciale school voor kinderen met een beperking. Op deze school is extra hulp altijd aanwezig wat wel heel handig is in mijn geval.

Verder ben ik een trotse ambassadeur van Spieren voor Spieren. Dat ben ik al vanaf mijn 5e jaar. Ik doe dat het liefst samen met Louis van Gaal. Wij zijn echt een team voor Spieren voor Spieren en samen hebben wij al heel veel mooie dingen beleefd!

Mijn grote droom, dat er een medicijn zou komen voor SMA, is nu gedeeltelijk uitgekomen. Ik krijg nu een paar keer per jaar een injectie met het medicijn Spinraza wat mij zeker helpt. Dat heb ik mede te danken aan Spieren voor Spieren. Zij hebben zich mega goed ingezet om ervoor te zorgen dat kinderen zoals ik dat medicijn zouden krijgen. En dat is gelukt. Daarom is het meer dan goed om deze organisatie te steunen. Alle donaties komen zo goed terecht!

  • No products in the cart.